Veel te veel Parkeer borden, verdekke !

Het loopt hier in Halle stillekesaan de spuitgaten uit met hun verkeersborden. Vooral die voor het bewonersparkeren worden overal in de stationsbuurt neergepoot.

Niet alleen worden er borden gezet op begin en einde van de straat, maar ook nog op alle plaatsen in de straat waar de witte lijn even ophoud. Zoals bijvoorbeeld daar waar een dame zich de moeite getroost heeft om de oprit van haar garage te laten vrijwaren van de parkeerstrook, of daar waar er een bank is gevestigd en men voor die bank dus niet mag parkeren.

Leven we verdorie in de freakin’ Us of A ? Zijn we zoooo dom dat we niet weten dat een bord op het begin en het einde van de straat genoeg is om te weten dat de hele straat speciaal-parkeren is ? Moet er nu echt op iedere 100 meter zo’n bord komen te staan, voor iedere parking oprit waar de parkeerstrook even stopt een bord ‘eind’ en dan terug een bord ‘begin’ staan ?

Dat moet stukken van mensen kosten, om maar te spreken van het straatbeeld.

Trekt echt op niks. Ik heb me al afgevraagd of Minister Q daar niets aan zou kunnen doen… De daad bij het woord voegend, ben ik efkes mij Kafka langsgeweest :

Kafka Logo

Wij hebben uw melding goed ontvangen. Wij bekijken alle opmerkingen en suggesties. Verwacht echter geen individueel antwoord op elke melding. Dit is gelet op het hoge aantal meldingen onmogelijk. Waar mogelijk proberen we een oplossing uit te werken die we via onze Kafka-Nieuwsbrief meedelen. Dankzij uw meldingen werden intussen meer dan 180 vereenvoudigingen gerealiseerd. Voor individuele dossiers verwijzen we u graag naar de federale ombudsman

Met vriendelijke groeten,

Het Kafka-team
Uw melding: In halle 1500 is er rond de stationsbuurt bewonersparkeren ingevoerd. Om zo’n parkeerstrook in de straat af te bakenen, wordt er aan het begin van de straat een bord gezet, aan het eind van de straat een bord gezet, en OP ALLE PLAATSEN IN DE STRAAT WAAR DE PARKEERSTROOK ONDERBROKEN wordt.

In de praktijk komt dit erop neer dat er op meerdere plaatsen in de straten een ‘eind’ bord wordt gezet, daar waar de parkeerstrook ophoudt (de oprit voor een huis) en een paar meter verder waar de parkeerstrook terug begint terug een ‘begin’ bord wordt gezet. In vele gevallen is het ‘start’ bord nog steeds zeer zichtbaar, soms op 20 meter afstand !

Moeten deze borden echt op IEDERE onderbreking gezet worden ? De kosten voor het plaatsen van de palen, borden, etc zijn volgens mij enorm hoog op en brengen niets extra op, plus ze zijn zeer verwarrend.
Naam: Ambetante
Voornaam: Rik
Naam van de organisatie:
Adres: Stations omgeving Halle
Postcode: 1500
Gemeente: Halle
Land: België
Telefoon:

We zien wel wat er van komt, of niet van komt…

Advertenties

One comment

  1. Zeer terechte opmerking! Persoonlijk vind ik de gehele nieuwe parkeerregeling maar een ramp in Halle hoor… De bewonerskaarten zijn in mijn ogen al even absurd, je hebt er namelijk 2 soorten, zone stationsomgeving en zone centrum, alsof het station mijlenver van het centrum verwijderd is. En nu ze de kermis overal neergepoot hebben, is het zowaar nog een ergere ramp om te kunnen parkeren in Halle, ’t zal een mooi boeltje worden dit weekend. Ik weet een ding, mijn karrekke blijft van vrijdagavond voor mijn deur staan want anders zou ik wel eens op de landingsbaan moeten parkeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s