ZopicLoon

Gisteren een babysit genomen en voor het eerst in lange tijd de stad ingetrokken. We zijn gaan eten bij Zopicloon, een klein restaurantje in de schaduw van de basiliek van Halle, in een steegje (Klinkaert 4). Aangename muziek, maar met het (plotseling opgekomen) goede weer van gisteren, was het binnenin zeer druk bezet en zeer, zeer warm. Reservatie verplicht trouwens, als je een plaatsje wil.

Gelukkig hadden ze een paar tafeltjes buiten staan, en we hebben ons naar eentje aldaar verkast, het weer was perfect, de conversatie aangenaam, de huiswijn van redelijk goede kwaliteit,  al bij al een prima avond gehad daar.

Ik kan je Zopicloon aanbevelen voor zijn volumineuze pasta gerechten, en vooral voor zijn tiramisu (zelf gemaakt met speculoos, hmmmmm) en zijn vriendelijke bediening (de mannen achter den toog zijn denkelijk afkomstig uit Brussel, ze zijn perfect tweetalig).

Het enige dat een heel klein beetje tegensloeg was de broccoli van mijn kip met pasta in currysaus; deze mocht ietsje meer gaar zijn.

Score : 8 op 10.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s