D’Oude Drogisterij (ex-Den Olifant)

Recent eens gaan eten in d’Oude Drogisterij, voorheen Den Olifant. We waren daar met een tiental, en hebben een hele poos aan tafel vertoefd.

d\'Oude Drogisterij

Een review in het kort :

  • Mischien lag het aan het feit dat we niet allemaal exact hetzelfde bestelden, maar de wachttijd voor ons eten was toch vrij lang. We waren daar rond 08:30 en we hebben onze plat principal pas rond 10:30 gekregen. En het was nochtans niet dat alle tafels vol zaten, de bovenverdieping was zelfs gesloten.
  • Daarentegen een zéér correcte bediening, die uitermate gewaardeerd werd !
  • Een bezoek aan het toilet (vanachter rechts trap naar beneden) is de moeite waard, want dan kom je voorbij de wijnkelder (afgesloten met een traliewerk deur), waar een gekurkte (lege ? Ik vermoed van wel) fles Petrus ten toon gesteld staat.
  • Het eten zelf, wanneer het dan eindelijk kwam, was goed tot zéér goed, dus toch wel het wachten waard. We maakten ons echter toch wel zorgen over hoe het zou zijn als het restaurant vol zou zitten.
  • Tenslotte de afrekening : er werden geen kadokes gedaan à la gratis afzakkertje, en de afrekening is ook aan de dure kant.

Conclusie :
Een mooi restaurant waar je goed verzorgd wordt, goed kan eten en drinken, maar er ook wel de prijs voor betaald. Uitgebreid gaan tafelen is toch voor die klanten die zo rond de 50 € pp willen besteden (simpele huiswijn inbegrepen) en niet 30 € zoals in de resto.be beschrijving staat.

Ik ga nog wel eens op bezoek.

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s