Halle Carnaval 2009 en Witse.

Het carnaval van Halle voor 2009 komt eraan ! Op 21, 22 en 23 Maart is het weeral vollenbak Carnaval !

Op de officiële site van Halle Carnaval (HalAttraction) kan je de alles lezen over het Carnaval, de voorbereidingen en je zelfs inschrijven om mee in de stoet te lopen !!

Witse wil ook mee doen trouwens. Er zijn een aantal draaidagen voorzien in Sint-Rochus rond het Kardinaal Mercier plein op vrijdag 6 maart, vrijdag 13 maart en vrijdag 27 maart 2009. De opnames duren een ganse dag van 08:00 tot 18:00.

“Deze aflevering speelt zich volledig af rond carnaval. Op 27 maart zal u zelfs een heuse carnavalstoet op het plein kunnen zien met een helicopter erbij die opnames maakt. Hiervoor gebruiken we enkele wagens van de echte stoet van 22 maart.”

Verder zijn er nog opnamen voorzien op andere plaatsen op andere momenten : Woensdag 25 maart in de namiddag in de Vogelpers en de Albertstraat, Donderdag 26 Maart van 8u tot 17:30 in de Roodkruisstraat, Zaterdag 28 maart de ganse dag in de Albertstraat.

Mochten er mensen zijn die de (witse) carnavalstoet willen vervolledigen en die op deze datums dus als enthousiaste figurant (toeschouwer) willen spelen,dan kan je iets laten weten aan sharon.versteven AT vrt PUNT be of aan lore.hoefkens AT vrt PUNT be.

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s