Postcentrum in Halle: hmmmm.

Ben ik op 31/12/2009 toch even naar het postcentrum geweest in Halle. Zo rond 11:45. Ik weet niet of het het uur was, de dag, of een samenloop van omstandigheden, maar het heeft toch al snel een half uur geduurd vooraleer ik aan beurt was. En dat was dan nog omdat veel mensen de brui eraan gegeven hadden en al weg waren.

Er waren 2 personen aan het werk, en als je even een persoon hebt die een iets moeilijker vraag heeft of een langere verrichting, dan loopt dit per persoon al snel tot 10 minuten werk op. Pas rond 12:30 kwam er meer volk achter de toog opdagen en begon het te vlotten – mischien een lunchpauze ?

Ik moet wel zeggen: eenmaal ik aan de beurt was ben ik snel geholpen geweest, en de mevrouw achter de toog wees me ook op het feit dat wij nog met een oude postkaart betalingen deden, en dat het interessanter voor ons zou zijn om over te schakelen naar de nieuwe formule.

Vandaar mijn heeeum in de titel: het was lang wachten, maar we zijn wel verder geholpen geweest, en op een efficiënte manier.

Vroeger had je nog een postkantoor in Sint-Rochus, in de Sint-Rochus straat, maar dat is sinds vorig jaar toe. Gelukkig heeft de HODE toch nog een postpunt open gedaan, of je kon gaan denken dat de Sint-Rochus wijk hier commerciëel aan het doodbloeden zou zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s