Info

Een blog over Halle en omstreken. Ik woon er en geef mijn (ongezouten maar wel gepeperde) mening over de stad, de inwoners, alles en nog wat dat mij te binnen schiet, zowel positief als negatief.

De titel van deze blog verwijst naar het feit dat velen denken dat alles ten zuiden (onder) Brussel franstalig is, wat geheel niet het geval is. De taalgrens ligt nog een stukje lager.

Wikipedia :

Staatkundig is Halle de meest zuidelijk gelegen stad van het Nederlandse taalgebied, op de taalgrens tussen de Germaanse en de Romaanse talen, gekneld in een smalle strook land tussen het Brusselse en het Waalse Gewest.

Oh, en mocht u trouwens over dt-fouten struikelen op mijn blog, bij deze mijn excuses – ik ben namelijk sinds kindsaf blind voor dt-fouten. U kan mij deze steeds signaleren via ofwel de comments ofwel via mail te sturen naar ambetante.rik@telenet.be. Waarvoor dank.

Advertenties

8 comments

 1. Beste…

  IK ben zelf uit Halle afkomstig, en heb dus een website over Vlaams-Brabant.

  http://www.zone-vlaams-brabant.be/Halle

  U mag steeds mijn link toevoegen…

  Ik heb reeds uw blog opgenomen op de eerste pagina van Halle..

  Als u wenst kan ik u een banner bezorgen als je die wil plaatsen.. of eens artikeltje wenst te plaatsen..

  Vragen staan vrij…

  Ik sta ook reeds bij Editiepajot als mediapartner..

  MVG, tot nader ..

  waveform2@gmail.com

 2. Beste volkert,

  geen probleem, ik heb uw link al toegevoegd aan de zijkant. Ik vind uw site best prettig toeven, maar wat ik een beetje mis is een beetje tekst over het waarom van de site – of mischien heb ik daar wel over gezien ?

  Das altijd gemakkelijker als ik uw site zou willen aanbevelen aan mijn bezoekers.

 3. Beste, naast het vakje waar ik m’n mailadres moet invullen staat duidelijk te lezen dat ik wél verplicht ben om mijn mailadres in te vullen maar dat het niet getoond wordt. Waarom staat het daar dan al twee dagen te blinken voor jan en alleman te grabbel? Wil je dat asjeblief eens zo snel mogelijk oplossen. Merci M.
  ps: voor de rest, fijne blog

  • Beste Martine, het staat er wel voor u te blinken, maar niet voor iedereen. Ik zie wel je email adres als admin, maar een gewone gebruiker zal dit niet zien staan. Ik ben net even gaan zien zonder in te loggen, en zie van niemand zijn email staan.

   Om zeker te zijn: test eens op een andere pc van een vriend(in), of een andere browser, dan zou je dit ook zo moeten zien staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s